Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΠΑ.Λ. > Α.Ο.Δ ΕΠΑΛ

.
.

ΑΟΔΕ ΕΠΑΛ :  ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ 2017-18


• Μέχρι 15-12-2017 να έχει διδαχθεί η ύλη που πρέπει μέχρι και το τέλος της παραγράφου 2.3.3 Χαρακτηριστικά προσωπικότητας του 2ου Κεφαλαίου.

• Μέχρι 19-01-2018 να έχει διδαχθεί η ύλη που πρέπει μέχρι και το τέλος της παραγράφου 2.7.1. Εισαγωγή – Βασικές έννοιες του 2ου  Κεφαλαίου.
• Μέχρι 16-02-2018 να έχει διδαχθεί η ύλη που πρέπει μέχρι και το τέλος της παραγράφου 2.9.1.γ. Εκπαίδευση και Ανάπτυξη του 2ου  Κεφαλαίου.
• Μέχρι 09-03-2018 να έχει διδαχθεί η ύλη που πρέπει μέχρι και το τέλος της παραγράφου 3.5.4  Μέθοδοι Λήψης Ομαδικών Αποφάσεων του 3ου  Κεφαλαίου
• Μέχρι 30-03-2018 να έχει διδαχθεί η ύλη που πρέπει μέχρι και το τέλος της παραγράφου 4.3.6. Ο νέος ρόλος της ηγεσίας του 4ου Κεφαλαίου.

Οι παραπάνω προγραμματισμοί είναι ενδεικτικοί, καθόσον απευθύνονται σε μεγάλο αριθμό σχολείων της χώρας. Έτσι  οι οικονομολόγοι εκπαιδευτικοί στη σύνταξη του προγραμματισμού τους, μπορούν να τροποποιήσουν τον παραπάνω προγραμματισμό, λόγω των ειδικών συνθηκών, που επικρατούν στο σχολείο τους. Όμως θα πρέπει να φροντίσουν να έχουν τελειώσει τη διδασκαλία της διδακτέας-εξεταστέας ύλης μέχρι τις 30 Μαρτίου 2018 και τις λίγες διδακτικές ώρες που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση του σχολικού έτους να τις αφιερώσουν σε επαναλήψεις των θεμάτων που δυσκόλεψαν τους μαθητές, σε επίλυση αποριών των μαθητών, σε γενική επανάληψη, σε επίλυση επιλεγμένων ασκήσεων κ.λπ.


   
                                                   Δρ. Δημήτρης Μ. Μυλωνάς                                                                                                                                                                   
                                                Σχολικός Σύμβουλος Οικονομολόγων


πηγή: econoteach.blogspot.gr

Copyright 2017
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού