Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ > > under construction > under construction

.
.

Παρουσίαση του www.economics.edu.gr


Την Κυριακή 3 Μαρτίου, στα πλαίσια της διημερίδας "Τεχνολογίες Αιχμής στην Εκπαιδευτική Πράξη" που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, παρουσιάστηκε στους συναδέλφους οικονομολόγους ο ιστότοπος www.economics.edu.gr .

Στα πλαίσια της παρουσίασης
- επισημάνθηκε η αναγκαιότητα ύπαρξης ενός διαδικτυακού τόπου ανάλογου περιεχομένου
- διατυπώθηκαν με σαφήνεια οι στόχοι και σκοποί του καθώς και οι λόγοι για τους οποίους θα μπορούσε να προσελκύσει το ενδιαφέρον των μαθητών και των γονέων τους, των συναδέλφων εκπαιδευτικών αλλά και όσων ασχολούνται με τις οικονομικές επιστήμες
- πραγματοποιήθηκε μία περιήγηση στα περιεχόμενά του
- προβλήθηκαν ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία σχετικά με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των επισκέψεων όπως ποια μαθήματα και ποια αρχεία με βάση το περιεχόμενο (διαγωνίσματα, ασκήσεις, θέματα πανελλαδικών ...) συνήθως αναζητούνται.

Θα ήθελα, προσωπικά, να ευχαριστήσω τους παρευρισκόμενους που με τίμησαν με την παρουσία τους καθώς και για τα καλά τους λόγια που μου έδωσαν δύναμη για να συνεχίσω αυτό το εγχείρημα.

Μπορείτε να δείτε ένα τμήμα της παρουσίασης :

παρουσίαση του www.economics.edu.gr

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Copyright 2017
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού